top of page

Heldere communicatie is de standaard

Bij PeerdeKracht hechten we veel waarde aan een goed geïnformeerde gemeenschap. Daarom willen we je via onze 360° communicatie-aanpak informeren zodat alles duidelijk en toegankelijk is voor iedereen.


Transparante informatie voor iedereen

In een stad waar dagelijks veel gebeurt, is het essentieel dat jij, als inwoner, begrijpt wat er speelt. Bij PeerdeKracht vinden we dat iedereen recht heeft op heldere en begrijpbare informatie. Dit geldt voor alles: van nieuwe projecten tot subsidies, van gemeentelijke beslissingen tot regels over ruimtelijke ordening en milieu.

Een voorbeeld van onze inzet is de communicatie over de F-35 straaljagers. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat dit betekent voor onze stad. We zorgen dat je goed geïnformeerd bent over de impact en de ontwikkelingen.


Informatie, overal

We zetten in op een breed scala aan communicatiemiddelen om informatie bij jou te krijgen. De Poort, onze stadsApp, de website en social media worden ingezet als toegangspoorten tot alle stedelijke informatie. Zo kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt, of je nu meer wilt weten over lopende projecten of over specifieke stadsregels.


Vragen? Digitale tools bieden antwoorden

Onze digitale platforms zijn afgestemd op jouw behoeften. Heb je een vraag over mantelzorg, pedicurecheques, wegenwerken, of milieu-initiatieven? Via onze tools kan je snel en eenvoudig antwoorden vinden. Ons doel is om jouw digitale ervaring zo vlot en toegankelijk mogelijk te maken.


Dichtbij en informatief: pop-up infopunten

Bij grootschalige projecten is het onze prioriteit dat je exact weet wat er speelt. Daarom zul je informatieve pop-up informatiepunten vinden bij belangrijke ontwikkelingen. Hier kun je terecht voor al je vragen en opmerkingen en blijf je betrokken bij de veranderingen in jouw directe leefomgeving.


We zetten in op doelgroepcommunicatie

We maken gebruik van doelgroepcommunicatie voor groepen/gemeenschappen die moeilijker bereikbaar zijn, door bijvoorbeeld gebruik te maken van brugfiguren.


Een stad die luistert en informeert

We staan voor een aanpak waarbij we niet alleen informatie sturen, maar ook krijgen. Jouw mening is voor ons van groot belang. Wij nodigen je uit om je stem te laten horen en mee te denken over het reilen en zeilen in onze stad.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Plan tegen eenzaamheid

Eenzaamheid is een stille realiteit die overal in Peer sluimert, van onze jongeren tot onze meest actieve burgers. Het is een complexe...

Digitale inclusie

Een digitaal Peer is een verbonden Peer. In een steeds meer digitale wereld streeft Peer ernaar iedere burger mee te nemen in de digitale...

Kommentarer


bottom of page