top of page

Wesley Kolen

Wesley Kolen, onze prille dertiger met onuitwisbare roots in Kleine-Brogel, die intussen al enkele jaren zijn thuis heeft in Peer centrum. Voor Wesley zijn gelijke kansen essentieel: ongeacht iemands achtergrond of afkomst, moet iedereen de mogelijkheid krijgen om zich op basis van eigen initiatief en verantwoordelijkheidsbesef te ontwikkelen en vooruit te komen in het leven. Met die overtuiging staat hij dagelijks voor de klas als leerkracht.


Staat Wesley niet op de tribune voor zijn grote voetballiefde PSV, dan acteert hij graag een Wout Van Aert of Remco Evenepoel, terwijl hij op zijn koersfiets de - volgens hem - vaak gebrekkige fietspaden in Peer trotseert. Toegegeven, vaker met pap dan veel kracht in de benen. Voor Wesley is fors investeren in betere wegen, fiets- en voetpaden niet toevallig cruciaal.


Wesley kiest liever voor de moeizame weg van de Processie van Echternach of het ploeteren in de politieke modder mét resultaat, dan voor loze politieke slogans of scherpe uitspraken zonder enige uitkomst. Op die manier probeerde hij de afgelopen zes jaar als fractievoorzitter in de gemeenteraad soms kleine veranderingen door de voeren. Zijn motto hoeft daarom niet te verbazen: "Our patience will achieve more than our force".


🗒️30 jaar

🐣Kleine-Brogel

🏡Peer

❤️Nog steeds op zoek naar z'n droomvrouw

🎓Lerarenopleiding

👨‍💼Leerkracht secundair onderwijs

🍐Ploeteren over de gebrekkige fietspaden met z'n koersfiets

📖Joachim Pohlmann - Een unie van het eigen

🎞️Passchendaele

⭐Desiderius Erasmus

📣"Our patience will achieve more than our force"




106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page